Domov
Dobrodošli na naši strani

Ste si kdaj želeli noro dobre zabave, ste naveličani dolgočasnih lokalov, ne veste kam zvečer peljati dekle ali fanta, ali pa morda prijatelja na pravo škotsko pivo? Morda bi s prijateljico popili izvrsten coctail (preko 40 vrst jih imamo) ali pa bi v prijetnem ambientu po napornih nakupih popili le kavico ali sok. Vse to in še več dobite v Old Scottish Pubu, ki se nahaja v BTC City-ju v Ljubljani nasproti Emporiuma.

Za Vaše dobro počutje skrbi prijazno in vedno nasmejano osebje. Ponašamo se s prijetnim škotskim ambientom. Pestra ponudba Vam bo krajšala in popestrila trenutke, ki jih boste preživeli pri nas. Prizadevali si bomo izpolniti Vaša pričakovanja, zato bomo organizirali veliko zabav, srečanj in družabnih dogodkov.

Organiziramo zaključne zabave, poroke, rojstne dneve, živo glasbo in se prilagodimo željam naših gostov. Obiščite nas, mi pa bomo poskrbeli, da boste od nas odšli nasmejani in zadovoljni.

Preko 300 artiklov, ki jih nudimo svojim gostom bo sigurno poskrbelo, da najdete nekaj za svojo dušo. Predloge, želje ali pritožbe lahko posredujete preko e-pošte ali pa zapišete v knjigo mnenj, ki jo najdete za šankom. Old Scottish Pub je tudi zelo zanimiva točka za turiste.


     TOREJ OBIŠČITE PRIJETEN ŠKOTSKI AMBIENT IN SE PUSTITE RAZVAJATI V PESTRI PONUDBI ŠKOTSKIH TER DRUGIH PIJAČ.