Domov Prireditve
Prireditve natisni

Da bodo vaši trenutki preživeti z nami še bolj pestri, za Vas vsak vikend prirejamo nore zabave z živo glasbo, partije s hostesami, podeljujemo bogate nagrade ter Vam hkrati nudimo rezervacijo mesta v pub-u.

Tako pri nas vsak petek se dogaja če pa Vas zanima kaj, nas obiščite še kdaj. Akcije pri nas so vedno, zato ste vabljeni posebno. Pridite ne bo vam žal, saj za Vas skrbimo kot je prav. Za zabavo poskrbimo pa še do jutra se z Vami veselimo. To vse res je super, saj za Vas skrbi ekipa vedno nasmejana in razigrana. Zdaj upamo, da prepričali smo Vas da čim prej obiščite nas. To za enkrat je vse, zato hitro v Old Scottish pub odpravite se.


NE ZAMUDITE NORIH ŽUROV V OLD SCOTTISH PUBU IN SI ZAGOTOVITE SVOJE MESTO ŽE DANES.


Termin si rezervirajte TUKAJ.

 

Aktualno

HFB - Pivo Pale Ale

Umetnost odličnega pitnega piva je v ravnovesju. Pivo HumanFish Pale Ale je čudovito ravnovesje arom slovenskega hmelja in angleškega kvasa ter trdne opore iz angleških, nemških in belgijskih sladov, ki ga jasno in sveže zaključi zmerna grenkoba. Nobena od teh arom v našem pivu Pale Ale ne pravladuje, zlijejo se skupaj in ustvarijo odlično pitno pivo za vse priložnosti.